Şıldak; Üretim Urfa'ya çok yakışıyor

Vali Hasan Şıldak, OSB Yönetim Kurulu toplantısının ardından fabrika alanlarında incelemelerde bulundu. Farklı sektördeki üretim tesislerini gezen Vali Şıldak, “Üretim Şanlıurfa’ya çok yakışıyor” dedi.

Şıldak; Üretim Urfa'ya çok yakışıyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Üretim ve istihdama yönelik çalışmaları yakından takip eden Vali Şıldak, Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Toplantısı’na başkanlık etti. Ekonomi ve sanayileşme alanındaki son gelişmeleri değerlendiren Vali Şıldak, toplantının ardından fabrika alanlarında incelemelerde bulunarak işçilerle bir araya geldi.

Farklı sektörde üretim yapan firma tesislerini inceleyen Vali Şıldak, “GAP’ın Başkenti konumundaki Şanlıurfa’mızdaki gelişmenin ilk adımı şüphesiz ki ekonomi alanındaki büyümeden geçer. Bizler de Şanlıurfa’mızda üretim ve istihdam sağlayacak iş insanlarını her platformda bölgeye davet ediyor ve ilimizin neden yatırım için cazibe merkezi olması gerektiğini aktarıyoruz. Her geçen gün ilimizde yeni firmaların iş olanağı sağlaması bu yönde atılan adımların birer meyvesini oluşturuyor. Her defasında fabrikalarımızı incelemeye ve bu alandaki gelişmeleri birebir takip etmeye özen gösteriyoruz” dedi.

Temaslarında fabrika çalışanları ile de bir araya gelip işçilerle bol bol sohbet eden Vali Şıldak, çalışanlara kolay gelsin dileklerinde bulundu.

Şıldak; Üretim Urfa'ya çok yakışıyor

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum