İşte Gelecek Partisinin Belediye Başkan Adayları

Gelecek Partisi, 31 Mart'taki yerel seçimlerde yarışacak 72 il ve ilçe için adaylarını duyurdu. Ahmet Davutoğlu’nun liderliğini yaptığı parti, Şanlıurfa’da da 3 ilçenin adayını belirledi.

İşte Gelecek Partisinin Belediye Başkan Adayları

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yerel seçimlere az bir zaman kala siyasi partilerin aday belirleme süreçleri de hızlanıyor. İktidar ve muhalefet kanadından birçok il ve ilçe belediye başkanlığı düzeyindeki adaylar peş peşe açıklanırken Ahmet Davutoğlu’nun genel başkanlığında bulunduğu Gelecek Partisi de adaylarını duyurdu. 

Gelecek Partisi, yerel seçimler için 72 il ve ilçede çıkardığı adayları açıkladı. Gelecek Partisi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde aday çıkarmadı. İstanbul ve Ankara büyükşehir belediyesinde aday gösteremeyen partiden bu illerde kimi destekleyeceklerine dair herhangi bir açıklama gelmedi. Gelecek Partisi’nin adaylarını açıkladığı iller arasında Şanlıurfa da yer aldı. 

Gelecek Partisi, Karaköprü Belediye Başkan Adayı Müslüm Onur Kaz, Haliliye Belediye Başkan Adayı Mehmet Emin Kancur ve Suruç Belediye Başkan adaylarının da Fehmi Laçin olduğunu duyurdu. Gelecek Partisi, 9 askerin şehit olması sebebiyle lansman yapılmadığını belirtti.

İşte Gelecek Partisinin Belediye Başkan Adayları

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum