Haliliye’de üst yapı çalışmaları

Haliliye Belediyesi’nin Bamyasuyu ve Yavuz Selim Mahallelerinde sokakları konforlu hale getiren kilitli beton parke döşeme çalışmaları sürüyor. Başkan Mehmet Canpolat ile hizmete kavuştuklarını kaydeden Bamyasuyu Mahalle Muhtarı, “Sokağımız pırıl pırıl, tertemiz oldu. Başkanımızdan, Allah razı olsun” dedi.

Haliliye’de üst yapı çalışmaları

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, merkez ve kırsal mahallelerde yürütülen üstyapı çalışmalarını hummalı bir şekilde devam ettiriyor.

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla ilçe genelinde asfalt, yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını devam ettiren Fen İşleri Müdürlüğü, kilitli beton parke döşeme çalışmalarıyla sokakları güzelleştiriyor. Bu kapsamda çalışmalarını Bamyasuyu ve Yavuz Selim Mahallelerinde sürdüren ekipler, deforme olan yolları kilitli beton parke döşeme çalışmalarıyla yeniliyor. Ekiplerin özverili çalışmasıyla tamamlanması hedeflenen yol çalışmalarının, kısa süre içerisinde mahalle sakinlerinin hizmetine sunulması bekleniyor.

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın girişimleriyle Bamyasuyu Mahallesinin hizmete kavuştuğunu ifade eden Mahalle Muhtarı Mustafa Bağış, duyduğu memnuniyeti şu ifadelerle dile getirdi: 

“Bamyasuyu Mahallemizde elektrik altyapı çalışması yapıldı. Sağ olsun, Haliliye Belediye Başkanımız ve ekipleri bugün burada kilitli beton parke döşemesini yapıyorlar. Sokağımız pırıl pırıl, tertemiz oldu. Eskisinden daha iyi oldu. Haliliye Belediye Başkanımız Mehmet Canpolat’a ve ekibine, mahallemize yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Allah razı olsun.”

Mahalle sakinleri ise kilitli beton parke döşeme çalışmalarıyla yeniden konforlu yollara kavuştuklarını kaydederek, “Haliliye Belediye Başkanımız Mehmet Canpolat’a çok teşekkür ederiz. Mahallemiz yeniden sıfırlanıyor. Yeniden parke taşı oluyor. Biz memnunuz, Allah ondan razı olsun. Mahallemize çok iyi bir katkısı oluyor, çok teşekkür ederiz” dedi.

Fen İşleri Müdürlüğü’nün mahalle sakinlerinden tam not alan yol çalışmaları ise periyodik olarak merkez ve kısal mahallelerde devam ediyor.

Haliliye’de üst yapı çalışmaları

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum