Tatili sporla değerlendiriyorlar

Karaköprü Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından açılan basketbol, futbol ve tekvando kurslarında eğitim gören çocuklar okullarda verilen ara tatili antrenman yaparak değerlendiriyor.

Tatili sporla değerlendiriyorlar

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karaköprü Belediyesi sosyal ve sportif belediyecilik faaliyetleri kapsamında çocuklar için açtığı spor kurslarıyla çocukların hem sporla tanışmasını hem de zamanlarını verimli değerlendirmelerini sağlıyor.

Karaköprü Belediyesi’nin Seyrantepe Mahallesine kazandırdığı spor merkezinde Spor İşleri Müdürlüğü tarafından çocuklara yönelik açılan basketbol ve futbol kurslarına devam eden çocuklar okullarda verilen iki haftalık ara tatili sporla geçiriyor. Doğukent Mahallesindeki spor merkezinde ise tekvando kursunda çocuklar bu sporun kurallarını ve temel eğitimini öğreniyor.

Çocukların okuldan kalan zamanlarını sporla değerlendirmeleri için ilçede 4 ayrı spor merkezinde açılan kurslarda çocuklara hem spor disiplini hem sağlıklı yaşam bilinci hem de fiziksel gelişim anlamında katkı sunulması hedefleniyor. Ayrıca çocuklara verilen temel eğitimle birlikte çocukların bu spor dallarında geleceğin milli sporcuları olmaları yolunda temel eğitim de veriliyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli çocukların sporla iç içe olmasına önem verirken, ilçeye kazandırılan yeni spor tesisleriyle birlikte daha fazla çocuğun sporla uğraşmasını sağladıklarını dile getirdi. Başkan Baydilli, “Kurslarımıza gelen çocuklarımızın fiziksel gelişimine ve spor alışkanlığı kazanmalarına da katkı sunmak istiyoruz. Bu anlamda kurslarımızda düzenli spor yapma alışkanlığı kazanmaları aşılanıyor” diyerek bu kurslarda ayrıca geleceğin milli sporcularının kazanılması için eğitimler verildiğini sözlerine ekledi.

Çocuklar kendilerine sunulan spor imkânı için mutlu olduklarını ifade ederken, kendilerine bu imkânı sağlayan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye teşekkür ettiler.

Karaköprü Belediyesinin spor kursları Seyrantepe Spor Merkezi, Doğukent Spor Merkezi, Yaşampark Spor Merkezi ve Çankaya Çadır Spor Merkezinde devam ediyor.

Tatili sporla değerlendiriyorlar

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum