Başkan Ekinci esnafla kucaklaştı

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, mesaiye esnafları ziyareti ederek başladı.

Başkan Ekinci esnafla kucaklaştı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Göreve geldiği ilk günden itibaren ev, mahalle ve esnaf ziyaretlerini ara vermeden sürdüren Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, sabah saatlerinde esnafı ziyaret etti.

Ceylanpınar Caddesi üzerindeki işyerlerini tek tek gezen Başkan Ekinci, esnaflara bereketli ve bol kazançlar diledi. Esnaf ve vatandaşların sıcak ilgisiyle karşılanan Başkan Ekinci, kendisine iletilen sorun ve taleplerin çözümü için birim müdürlerine talimat verdi.

Belediye işlerinden fırsat buldukça esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldiklerini hatırlatan Başkan Ekinci, esnafın ve vatandaşın taleplerini, önerilerini ve şikâyetlerini doğrudan ilk ağızdan dinleyerek, mevcut sorunları yerinde görüp çözümü de yerinde ürettiklerini söyledi.

Mesaiye esnaf ziyaretiyle başladıklarına dikkat çeken Başkan Ekinci, “Tüm gücümüzle ve imkânlarımızla hep sahada olduk ve olmaya devam ediyoruz. Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye, onlarla hemhal olmaya, sorunları yerinde çözmeye gayret ediyoruz” dedi.

Başkanı sıcak ilgiyle karşılayan esnaflar ise, ziyaretinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, Başkan Ekinci’ye teşekkür etti.

Başkan Ekinci esnafla kucaklaştı

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum