Kültür yolu festivallerine hazırlanıyor

Türkiye Kültür Yolu Festivalleri hazırlıkları için Kültür ve Turizm Bakanlığı heyeti ile görüşen Vali Hasan Şıldak, etkinliğin her yönden geniş kapsamlı olacağını söyledi.

Kültür yolu festivallerine hazırlanıyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vali Hasan Şıldak, 25 Mayıs-2 Haziran tarihleri arasında yapılması planlanan Türkiye Kültür Yolu Festivalleri hazırlıkları kapsamında Kültür ve Turizm Bakanlığı heyetiyle bir araya geldi.

Valilik makamındaki buluşmada Vali Şıldak, Şanlıurfa’nın tarih ve kültür şehri olduğuna vurgu yaparak “Şehrimiz açısından kültür dünyasına büyük zenginlik katacak ve tanıtımına katkı sağlayacak olan bu önemli etkinliğin şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

Türkiye Kültür Yolu Festivalleri 

Toplamda 16 ili kapsayan Türkiye Kültür Yolu Festivalleri kapsamında 25 Mayıs ve 2 Haziran 2024 tarihleri arasında Şanlıurfa'nın tarihi ve kültürel zenginliklerini tanıtmak amacıyla bir dizi etkinlikler düzenlenmesi planlanıyor. Festivaller kapsamında; kültürel geziler, tanıtımlar, konserler, sergiler, tiyatro oyunları, söyleşiler ve atölye çalışmaları gibi çeşitli programlar yer alıyor.

Kültür yolu festivallerine hazırlanıyor

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum