Gülpınar ve Çiftçi'den gövde gösterisi

Şanlıurfa'da ilk miting yeniden Refah Partisinden. 31 mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesi yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Büyükşehir belediye Başkan adayı Mehmet Kasım Gülpınar ilk açık hava mitingini yaptı.

Gülpınar ve Çiftçi'den gövde gösterisi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nevali Oteli arkasında yapılan Mitinge binlerce kişi katılım sağladığı görüldü. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Gülpınar'ın yanı sıra Karaköprü Belediye Başkan adayı olan Nihat Çiftçi'de miting alanına geldi. Mitingteki kalabalık Gülpınar ve Çiftçi'nin yüzünü güldürdü. Dev miting incesi YRP İl Başkanı Ahmet Yetimoğlu ve Karaköprü Belediye Başkan adayı Nihat Çiftçi konuşma yaptılar. 

 

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Yeniden Refah Partisi (YRP) Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kasım Gülpınar, düzenlenen miting ile Şanlıurfalılarla bir araya geldi. Partisi'nin Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gülpınar, kentte gelerek seçim çalışmalarına düzenlediği miting ile start verdi. Gülpınar ile beraber, Karaköprü Adayı Nihat Çiftçi de miting alanında vatandaşlarla buluştu. Miting alanını dolduran vatandaşlar, Gülpınar'ı sloganlar ve alkışlarla karşıladı. Miting alanında Şanlıurfalılara seslenen Gürpınar şu ifadeleri kullandı: "Değerli Urfalılar. Biraz tutukluluk olabilir konuşmamda, çünkü bu meydanlara çıkmayı kafamdan silmiştim. Siyaseti tamamen kafamdan silmişken Allah'ın bir planı olduğunu Rabbim bir kere daha hatırlattı. Yedi-sekiz aydır hiçbir zaman siyasete ilgi alakala göstermeden, meydanlardan uzak kalmışken bugün farklı bir vesile ile karşınıza geldim. Onun için bir eksiklik olursa affınıza sığınıyorum. Bu kürsüye bir kahramanlık yapmak için çıkmadım, buraya kahraman olmak kimseye meydan olmak için gelmedik. Kimseye rest çekmedik. Beni seven baba dostları var. Belki onlar beni eleştirecek. Bir hemşeriniz olarak açık ve net olarak söylüyorum ben buraya belediye başkanı olmak için gelmedim. Bu kalabalığın hatırına, siz beni istediğiniz için ben geldim! Madem siyaset yapıyoruz. Politikacı olmadım, olmayacağım. Halka rağmen siyaset olmaz. Siyaset halk için yapılır. Halk ‘bir yara, sıkıntı, yangın var’ dediniz. Siyasette halk doktordur. Bunu çözerse ancak Kasım Gülpınar çözer dedi. Benim hiçbir zaman böyle bir iddiam olmadı, madem halk böyle düşünüyor biz kendi rahatımızı düşünemeyiz." 

 

'HEP BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ' 

Alanda yaptığı konuşmanın devamında Gürpınar, "Bu kadar insan açık ve net bir şekilde duygularını ifade ediyor diyorsa ki çare budur bu reçeteyi uygulamak da bize düşer olarak siyasetçiler olarak bu reçeteyi uygulamak bize düşer.  Herkesin kendi menfaati olabilir herkesin kendi beklentisi olabilir birilerinin bir beklentisi varmış ki halkın bu talebine karşı kulaklarını tıkadılar. Bu gerçeği görmezden geldiler ben belediye başkanı olmak istiyorum. İsteseydim zaten dosyamı verirdim.  Sayın Cumhurbaşkanımız defalarca söyledi talimatlar verdi halkın gönlünde yer etmiş halkın sevdiği halkın teveccüh gösterdiği AK Parti'ye yük olacak değil yük alacak bu talimatı verdi. Ama bunu görmezden geldiler. Urfa meydanında burada bu kalabalık şunu açık ve net gösteriyor. Kasım Gülpınar yük değil yük olan değil ama yük alandır biz hep büyük aldık. 31 Mart gecesi eğer bizleri şahsımı Büyükşehir Belediye Başkanı yaparsanız sizlere diyeceğim ki Allah razı olsun biz hep birlikte yöneteceğiz." dedi. 

 

Gülpınar ve Çiftçi'den gövde gösterisi

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum